Kristallen Klankschalen meditatie

Tijdens deze workshop van een kleine 2 uur neem ik je mee op reis naar jouw innerlijk kind, herkrijg je weer jouw levensenergie, maak je weer contact met jouw hart/ziel en met jouw hogere zelf; jouw bewustzijn, waar ben jij van bewust?

Datum : 22 maart 2023
Locatie : Einighausen, Sittard

Wat zit er allemaal opgeslagen in jouw lichaam waardoor je het contact met waar het echt om draait in dit leven, bent kwijt geraakt?

De interactie tussen een gedachtekracht en kristal kan blijkbaar onze gedachten harmonischer maken. Dit kan weer tot gevolg hebben dat onze hersengolven en de daarbij behorende bewustzijnstoestand ook harmonischer worden. Dit zorgt dan voor een algeheel harmonische samenwerking tussen lichaam en geest. Zo kan de gerichte kracht van een positieve intentie of (zelf)bevestiging, in samenhang met de klank van de kristallen schalen, zorgen voor opmerkelijke vormen van genezing op alle niveaus. De trilling van de klankschalen brengt jou weer terug naar jouw blauwdruk; naar wie jij BENT. Je ervaart dan weer de ruimte in je lichaam evenals jouw kracht.

Meer informatie over Paul Lenferink NLP opleidingen