B&B Op t Bergske in Heerlen

B&B Op 't Bergske: Atelier/appartement.

Over B&B Op t Bergske

B&B Op t Bergske valt onder de rubriek hotel in Heerlen.

Zoekt u een landelijk gelegen bed and breakfast? Dan bent u bij B&B Op 't Bergske aan het juiste adres. B&B Op 't Bergske is een atelier/appartement met maximaal 4-slaapplaatsen.

Het appartement is vrijstaand en ruim. Rondom kunt u uitkijken over het Limburgse heuvellandschap. Wilt u graag gaan fietsen, wandelen of op de mountainbike? Tegenover B&B Op 't Bergske ligt het hellingbos 'Imstenraderbos'. Hier zijn diverse wandelroutes, fietsroutes en mountainbike routes te vinden.

U krijgt bij B&B Op 't Bergske in de ochtend een uitgebreid ontbijt met diverse soorten warme broodjes. Er is een aparte badkamer met wastafel, toilet en douche aanwezig. Tevens is er een apart terrasgedeelte voor u als gast achter de B&B. B&B Op 't Bergske besteed veel aandacht aan service, kwaliteit en comfort.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan B&B Op 't Bergske? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

B&B Op t Bergske uit de rubriek hotel uit Heerlen is gevestigd aan de Bremersweg 12 in Heerlen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53432060.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij B&B Op t Bergske zijn o.a. :