Bloemsierkunst Huub Robeerts in Hoensbroek

Bloemsierkunst Huub Robeerts: Bloemsierkunst voor alle gelegenheden.

Over Bloemsierkunst Huub Robeerts

Bloemsierkunst Huub Robeerts valt onder de rubriek bloemist uit Heerlen.

Bloemsierkunst Huub Robeerts kan u een ruim en mooi assortiment aanbieden. U kunt onder andere een keuze maken uit: Kamerplanten, buitenplanten, bloemen en sfeerartikelen in diverse stijlen. Bloemsierkunst Huub Robeerts verkoopt onder andere decoraties, decoratieartikelen, hobbymateriaal, houtwerk en bloemen en planten voor binnen en buiten.

Daarnaast worden er ook diverse workshops gegeven, zodat u zelf de mooiste en leukste decoraties en bloemstukken kunt maken.

Gaat u trouwen en zoekt u een uniek en mooi bruidsboeket? Of wilt u graag een bloemstuk voor uw overleden dierbare (graf- en rouwwerk)? Vraagt u dan eens naar de diverse mogelijkheden.

Ook zakelijke klanten kunnen bij Bloemsierkunst Huub Robeerts terecht. Er kunnen wekelijks, maandelijks of wanneer nodig, de mooiste bloemwerken voor zakelijke klanten verzorgt worden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Bloemsierkunst Huub Robeerts? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bloemsierkunst Huub Robeerts uit de rubriek bloemist uit Heerlen is gevestigd aan de Klinkertstraat 27 a in Hoensbroek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 045-5215442.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Bloemsierkunst Huub Robeerts zijn o.a. :