Cargoplanner | Koerier Limburg in Kerkrade

Koerier / spoedtransport nodig?

Over Cargoplanner | Koerier Limburg

Cargoplanner | Koerier Limburg valt onder de rubriek koerier in Heerlen.

Koerier of spoedtransport nodig? We hebben al meer dan 15 jaar ervaring in transport. We hebben al meer dan 35.000 ritten gereden en we hebben al meer dan 630 tevreden klanten. Onze koeriersdienst is gevestigd in Limburg en heeft veel voertuigen beschikbaar om uw spoedzending direct te vervoeren. Ook internationaal.

Van pallets, tot enveloppes en zelfs nog grotere zendingen. Bij Cargoplanner | Koerier Limburg is uw zending in goede handen. We halen uw zending snel bij u op en gaan vervolgens direct door naar het losadres. Ook als u buiten Nederland zit of uw zending internationaal verzonden dient te worden. Onze koeriers zijn vakbekwaam en zal altijd goed met uw documenten en pakketten omgaan. U volgt uw zending gemakkelijk via een track&trace systeem. Nadat uw zending is gelost en afgetekend is, ontvangt u tevens een bericht van ons.

Wilt u eerst een prijsopgaaf, bel of mail ons dan vooraf.

Spoedkoerier nodig? Een spoedkoerier inschakelen doe je niet zomaar. Dit gebeurt meestal als uw goederen echt zo snel mogelijk naar de ontvanger moeten worden gebracht. Bel ons dan direct, zo kunnen we snel schakelen.

OAG koerier nodig? Zo vervoeren wij ook regelmatig vliegtuigonderdelen naar vliegtuigen, die zonder een bepaald onderdeel te vervangen, niet meer mogen vertrekken. Dit worden ook wel AOG-zendingen genoemd. Aircraft On Ground.

Medische spoedtransport? Een ander voorbeeld is het transport van medische goederen naar ziekenhuizen. Dit zijn vaak operatiesetjes, pacemakers, stents of persoonlijke beschermingsmiddelen die de ziekenhuizen zelf gebruiken. Ook dit soort transporten verzorgen wij vrijwel dagelijks voor verschillende opdrachtgevers.

Documenten koerier: Het is niet het leukste werk maar vaak worden ontslagbrieven ook per koerier bezorgd. Vaak gaat het dan om een ontslag op staande voet. Maar ook documenten die perse als origineel moeten worden ondertekend en vervolgens weer retour afzender of juist weer naar een ander adres gaan, worden bezorgd per spoedkoerier. Daarnaast bieden wij een unieke service om belangrijke poststukken te bezorgen bij de Belastingdienst.

Waardevolle goederen transport? Een andere reden om een spoedkoerier te gebruiken is als de waarde van de goederen dermate hoog is dat men liever niet het risico loopt dat het kwijt raakt in een sorteercentrum van een reguliere pakketdienst. Vaak kan men de goederen tot een bepaald bedrag bij een pakketdienst wel verzekeren. Dit is meestal slechts de inkoopwaarde van de goederen en de procedure om een vergoeding te krijgen is meestal geen sinecure. Sommige goederen zijn zelfs simpelweg niet te vervangen. Dan wil je liever dat zoiets rechtstreeks van de afzender naar de ontvanger wordt vervoerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Hier rechts klikt u door. Maar bellen of mailen mag natuurlijk ook. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Heeft u opslagruimte nodig? Garage huren? Box huren? Mobiele opslagbox huren? Opslagruimte huren met service? Allemaal mogelijk bij ons! - Flexibel een opslagruimte huren - Geen langdurige verplichtingen voor een eigen opslag - Laat iemand anders uw voorraad aannemen - Bestellingen same-day / direct laten bezorgen

Ook voor beveiligde opslag, flexibele opslag, algemene opslag, goeden uit opslag en spoedtransport uit opslag. Cargoplanner | Koerier Limburg is uw partner.

Momenteel beschikken wij over opslagruimte in Limburg. Deze is verdeeld over verschillende locaties. Echter zullen de goederen van dezelfde klant nooit verdeeld zijn over meerdere locaties. Vraag naar de mogelijkheden, want deze zijn ruimschoots. We denken graag met u mee.

Zo hebben wij opslagplekken op Maastricht Airport, Parkstad, Limburg, Heerlen, Kerkrade en Landgraaf.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cargoplanner | Koerier Limburg uit de rubriek koerier uit Heerlen is gevestigd aan de Locht 141 in Kerkrade. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 045-7113334.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij Cargoplanner | Koerier Limburg zijn o.a. :