Coaching met Paardenkracht in Gulpen

Coaching met Paardenkracht | Herontdek je natuurlijke kracht en wijsheid.

Over Coaching met Paardenkracht

Coaching met Paardenkracht valt onder de rubriek coaching in Heerlen.

Met ''Coaching met Paardenkracht'' kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en innerlijke balans.

Vind jij het lastig om je grenzen aan te geven? Heb je het gevoel vast te zitten? Pieker jij veel? Loop je steeds weer tegen belemmeringen aan die je zelf niet goed begrijpt? Vind jij het gek dat mensen op een bepaalde manier op jou reageren? Heb jij last onrust en spanningen? Of lukt het je bijvoorbeeld niet om je leven weer op te pakken na ziekte, scheiding, burn-out etc.?

Gelukkig is er iets aan te doen!

Een ontmoeting met een paard werkt verhelderend en helend en helpt je om echt contact te maken met je eigen gevoelens en verlangens. Je krijgt meer inzicht in je belemmerende patronen maar ook in je drijfveren en kwaliteiten.

Paarden helpen ons om weer uit ons hoofd te komen en weer contact te maken met onze buikgevoel. Onze buik is de plek waar onze intuïtie huist (innerlijke leermeester. Paarden helpen ons om het onzichtbare weer zichtbaar te maken.

Het aanbod bij ''Coaching met Paardenkracht'' is onder andere:

- Individuele coaching

- Training persoonlijke leiderschap

- Burn-out preventie training

- Workshops

- Leiderschapsontwikkeling

- Teambuilding met paardenkracht

Hanneke Maessen van ''Coaching met Paardenkracht'' coacht managers, teams en medewerkers samen met haar paarden. Een aantal jaren geleden besloot zij om haar expertise als manager, trainer en coach te gaan combineren met haar liefde voor paarden. En sindsdien is zij werkzaam als Paardencoach.

De coachsessies worden verzorgt in de buiten manege van ''Coaching met Paardenkracht''. Die direct aan de workshopruimte grenst. Een coachsessie met paarden is op zich al een bijzondere gebeurtenis: lekker in de buitenlucht op de prachtige locatie, niks moet, en direct en intens contact met de mooie wezens die paarden nu eenmaal zijn.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coaching met Paardenkracht uit de rubriek coaching uit Heerlen is gevestigd aan de Crapoel 11 in Gulpen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40839938.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coaching met Paardenkracht zijn o.a. :