Creatief Centrum Theco in Heerlen

Creatief Centrum Theco

Over Creatief Centrum Theco

Creatief Centrum Theco valt onder de rubriek kunstenaar uit Heerlen.

Bij Creatief Centrum Theco uit Heerlen kunt u heerlijk al uw creativiteit uitoefenen. Bent u 18 jaar en ouder? dan bent u van harte welkom. Wij proberen op een creatieve, maatschappelijke en sociale manier mensen samen te brengen. Waarbij ook gedacht wordt aan de mensen met een “smalle” beurs. Dat is de gedachte achter Creatief Centrum Theco. Onze hoofdactiviteit is tekenen en schilderen maar ook breien en haken is bij ons één van onze vele activiteiten binnen het centrum. De sfeer bij het Creatief Centrum Theco wordt krachtig samengevat "niets moet en alles mag".

Op de wekelijkse avonden en middagen kunnen mensen bij ons komen tekenen of schilderen. Vaak zien we dat mensen het op zolder schilderen moe zijn en toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De leden helpen elkaar waar nodig. De één wil veel hulp, anderen puzzelen net zo lang totdat ze het gewenste resultaat hebben bereikt. En weer een ander wil liever uitleg van de professionele kunstenaar. Ook dat is mogelijk. Hij is tijdens de wekelijkse schilders-avonden en schilders-middagen altijd aanwezig.

Heeft u interesse in een workshop schilderen? Kom dan gezellig een keer kijken! Neem ook een kijkje op onze website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Creatief Centrum Theco uit de rubriek kunstenaar uit Heerlen is gevestigd aan de Stationstraat 45 in Heerlen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39219189.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Creatief Centrum Theco zijn o.a. :