Energetisch Centrum Mariska in Hoensbroek

Energetisch Centrum | Balance Breathing | Ademtherapie | Workshop - Adem je vrij

Over Energetisch Centrum Mariska

Energetisch Centrum Mariska valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Heerlen.

Hoe verloopt alles in jouw leven momenteel? Heb je te maken met uitdagingen? Hoe is jouw emotionele welzijn? Welke levensovertuigingen heb jij? Hoe is je lichamelijke gezondheid en ademhaling?

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met uitdagingen in het leven. Soms gebeurd het dat het niet zo makkelijk is om hiermee om te gaan. Het kan je kijk op het leven veranderen.

Helaas leren wij als kind en op latere leeftijd niet hoe wij met deze uitdagingen en tegenslagen om moeten gaan. Vaak worden oplossingen alleen vanuit het mentale vermogen gezocht. We raken het contact met onszelf en ons gevoel kwijt. We weten niet meer wie we werkelijk zijn en waar onze behoeften liggen. We identificeren onszelf met onze opgebouwde overtuigen en gedachten.

Mijn missie is om jou inzicht te geven in jouw eigen leven. Inzichten in het 'waarom je doet, wat je doet' en 'waar je nu bent'. Onder al die lagen van opgebouwde patronen en belemmerende gedachtes schuilt een puur, blij en onbevangen iemand. Maar als mens mogen wij toch ook stralen, gelukkig zijn en krachtig in het leven staan?

Laat mij je helpen tijdens deze reis. Dit is de sleutel tot een kwalitatief, energieker, vitaler en gelukkiger leven.

Je kunt bij mij terecht voor: - Balance Breathing, ademtherapie - Workshop | Adem je vrij

Zie voor actuele data aangaande de workshops mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Energetisch Centrum Mariska uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Heerlen is gevestigd aan de Pastoorskuilenweg 45 in Hoensbroek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26871070.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Energetisch Centrum Mariska zijn o.a. :