Helping Hand Limburg in Heerlen

Wij strekken onze handen uit, voor uw zorg en begeleiding!!!

Over Helping Hand Limburg

Helping Hand Limburg valt onder de rubriek zorg en welzijn in Heerlen.

Mevr. Ruthmila Cox-Alfred is de drijvende kracht achter Helping Hand Limburg. Het is altijd mijn passie geweest om mensen te helpen, vooral hen die niet voor zichzelf kunnen opkomen. Ik wilde juist opkomen voor hen, aan wie geen stem wordt gegeven, en aan hen, die de Nederlandse taal niet machtig zijn. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of wat je hebt gedaan. We verdienen het allemaal om gehoord te worden. Als jij daar moeite mee hebt, dan bied ik je graag een helpende hand. Want: Iedereen heeft soms een klein beetje hulp nodig!

Onze diensten bij Helping Hand Limburg zijn:

- Verzorging

- Dagbesteding, bij Helping Hand Limburg, hebben we ervoor gekozen om geen onderscheid te maken in wie er deel mogen nemen aan de dagbesteding. Het maakt niet uit of u een beperking heeft, of eenzaam bent, of gewoon puur wat te doen wilt helpen.

-Therapeutische coaching, bij ons wordt het onderverdeeld in:

-Ontspanningsmassage

-Holistische massage

-Body Mapping

-Tree of life

-Stress counseling

Daarnaast helpen we graag bij persoonlijke verzorging/ coaching/ massage/ administratie. Onze grootste troeven zijn, een persoonlijke aanpak, persoonlijke begeleiding, aandacht en discretie. Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar.

voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Helping Hand Limburg uit de rubriek zorg en welzijn uit Heerlen is gevestigd aan de Grasbroekerweg 40 in Heerlen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18152040.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Helping Hand Limburg zijn o.a. :