Jeugd- en Gezinscoaching Roger Brakelé in Heerlen

Jeugd- en Gezinscoaching. SKJ-geregistreerd.

Over Jeugd- en Gezinscoaching Roger Brakelé

Jeugd- en Gezinscoaching Roger Brakelé valt onder de rubriek coaching uit Heerlen.

De drijvende kracht achter Jeugd- en Gezinscoaching Roger Brakelé is de gelijknamige psycholoog Roger Brakelé. Roger is gespecialiseerd in het begeleiden van opgroeiende kinderen en hun ouders. Het doel van deze coaching is het oplossen van problemen en er voor te zorgen dat er weer harmonie komt in het gezin.

Bij Jeugd- en Gezinscoaching Roger Brakelé kunt u terecht voor coaching uw kind en/of uw gezin. Bij jeugdcoaching staat het kind centraal. Bij gezinscoaching worden persoonlijke problemen of ruzies, die de verhoudingen in het gezin verstoren aangepakt. Wanneer kinderen en hun ouders meer inzicht krijgen in wie ze zijn kunnen patronen worden doorbroken. Om vervolgens, samen met Roger, tot een oplossing van het probleem te komen.

Jeugd- en Gezinscoaching Roger Brakelé kan u hulp aanbieden bij het volgende:

-Faalangst / examenstress

-Hulp voor kinderen en gezin bij echtscheiding

-Verlatingsangst

-Laag of negatief zelfbeeld / perfectionisme

-Boosheid, angst of verdriet

-Social Media en Game verslaving

-Verbeteren van gezinsharmonie

Bij jeugdcoaching zijn 3 tot 5 sessies vaak voldoende om het gewenste doel te bereiken. De sessies bestaan uit een combinatie van oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, psycho-educatie en positieve psychologie. Na een aantal sessies wordt besproken hoe het het gaat en of er meer begeleiding nodig is.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Jeugd- en Gezinscoaching Roger Brakelé.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jeugd- en Gezinscoaching Roger Brakelé uit de rubriek coaching uit Heerlen is gevestigd aan de Roebroekweg 12 in Heerlen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51620689.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Jeugd- en Gezinscoaching Roger Brakelé zijn o.a. :