La-Taille in Simpelveld

La-Taille: Afslankmethode.

Over La-Taille

La-Taille valt onder de rubriek coaching uit Heerlen.

La-Taille is een afslank c.q. figuurcorrectie studio . Wij helpen u een goede balans te vinden van gezond eten en bewegen.

La-Taille heeft een combinatie ozon/stoomcabine en warmte cabine, waarin u onder professionele begeleiding diverse oefeningen kunt uitvoeren. Dit kan ook in combinatie met de circuittraining of better-belly. Er zijn diverse mogelijkheden. Daarnaast kan La-Taille u een aangepast voedingsadvies bieden. U krijgt dus een volledig afslankprogramma met een blijvend resultaat aangeboden.

U kunt bij La-Taille terecht voor:,Ozon therapie, Sporten in de warmte cabines TFM methode, Een programma met een warmteband Better Belly , en een circuit training .Verder kunt u bij ons terecht voor een bio-slimming bodywrap of een zonnebank kuurtje . Uitgebreide informatie hierover kunt u natuurlijk op de website terug vinden.

Figuurcorrectie:

U kunt bij La-Taille ook terecht voor een figuurcorrectie. U wilt lekker in uw vel zitten zonder afslankmiddelen of te diƫten. U zult zich met deze figuurcorrectie fitter gaan voelen en er beter gaan uitzien. De methode is toegankelijk en effectief.

Wenst u meer informatie? Schroomt u dan niet om persoonlijk contact op te nemen met La-Taille. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

La-Taille uit de rubriek coaching uit Heerlen is gevestigd aan de Dr Ottenstraat 9 in Simpelveld. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 045-5446440.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij La-Taille zijn o.a. :