Leef je Passie in Heerlen

Leef je Passie uit Heerlen heeft geen profiel.

Wat doet Leef je Passie in Heerlen

Leef je Passie is een coaching uit Heerlen. Men is gevestigd aan de Oliemolenstraat 60. Het telefoonnummer van Leef je Passie in Heerlen is 06-23907025.

Is Leef je Passie in Heerlen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Heerlenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Leef je Passie in Heerlen valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Heerlen levert onder andere :

Het gezicht achter Leef je Passie is Ingrid Huskens. Ingrid is een gecertificeerd E.E.N., hypno, NES en psychosociaal therapeut, trainer en coach. Ingrid coacht, traint en behandeld om u te laten zien en ervaren hoe het is als u uw huidig leefpatroon aanpast, uw hart volgt en een gelukkig leven leidt. U zult leren om te gaan met wat u tegen hield om te genieten van uw leven. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

  • Coaching met Paardenkracht

    Coaching met Paardenkracht | Herontdek je natuurlijke kracht en wijsheid.. Trefwoorden van Coaching met Paardenkracht : coachen met paarden, coach, coaching, coaching met paarden, paarden coach, paardencoaching, paardencoaching bij burn-out, paardencoaching voor teambuilding, teambuilding met paardencoach, paardencoaching bij psychische problemen, .

    tel. 06-40839938, Crapoel 11, 6271NW in Gulpen

    Meer over Coaching met Paardenkracht contact website