Leef je Passie in Heerlen

Leef je Passie: Coaching, training en workshops.

Over Leef je Passie

Leef je Passie valt onder de rubriek coaching uit Heerlen.

Het gezicht achter Leef je Passie is Ingrid Huskens. Ingrid is een gecertificeerd E.E.N., hypno, NES en psychosociaal therapeut, trainer en coach. Ingrid coacht, traint en behandeld om u te laten zien en ervaren hoe het is als u uw huidig leefpatroon aanpast, uw hart volgt en een gelukkig leven leidt. U zult leren om te gaan met wat u tegen hield om te genieten van uw leven.

Ingrid kan u helpen en behandelen door middel van coaching, cursussen en workshops. Tijdens het coachingstraject zal u samen met Ingrid bekijken wat het beste aangrijpingspunt is om u mentaal, fysiek of emotioneel herstel te bevorderen. U kunt weer optimaal genieten van uw leven.

Cursussen en workshops

U kunt uzelf ontwikkelen via een passende training van Leef je Passie. Er worden hiervoor diverse cursussen en workshops aangeboden. Deze ziet u terug op de website.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Leef je Passie? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Leef je Passie uit de rubriek coaching uit Heerlen is gevestigd aan de Oliemolenstraat 60 in Heerlen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23907025.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Leef je Passie zijn o.a. :