Maja Healing Heerlen in Heerlen

Maja Healing Heerlen: Genezing, ontspanning en schoonheid voor uw hele wezen!

Over Maja Healing Heerlen

Maja Healing Heerlen valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Heerlen.

Heeft u een therapeutische behandeling nodig of wilt u graag ontspannen met een heerlijke schoonheidsbehandeling die bijdragen aan uw innerlijke en uiterlijke schoonheid? Dan bent u bij Maja Healing Heerlen helemaal aan het juiste adres.

Mijn naam is Maja Hendriksen. Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring als therapeute. Ik opende mijn praktijk met focus op reiki-behandelingen. Maar ook een gegeven moment besloot ik mijn kwaliteiten te combineren en werd ik naast reiki-therapeut ook schoonheidsspecialiste en masseuse.

Ik vind dat mijn beautysalon zich onderscheidt van andere beautysalons door de persoonlijke, warme, kleinschalige en subtiele begeleiding. Ook kunt u bij mij terecht voor kleine arrangementen in het wellnesscenter.

Persoonlijke aandacht en een ontspannen sfeer staan overigens centraal. Ik zet mij altijd in zodat u zich weer terug kunt brengen naar uzelf.

Wilt u graag meer informatie over wat ik allemaal te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje op mijn website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk altijd even contact met mij worden opgenomen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Maja Healing Heerlen uit de rubriek schoonheidssalon uit Heerlen is gevestigd aan de Pappersjans 58 in Heerlen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42092938.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Maja Healing Heerlen zijn o.a. :