May Crutzen B.V. in Ubachsberg

May Crutzen B.V. uit Ubachsberg heeft geen profiel.

Wat doet May Crutzen B.V. in Ubachsberg

May Crutzen B.V. is een auto occasions uit Heerlen. Men is gevestigd aan de Hunstraat 33. Het telefoonnummer van May Crutzen B.V. in Ubachsberg is 045-5752121.

Is May Crutzen B.V. in Ubachsberg uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Heerlenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

May Crutzen B.V. in Ubachsberg valt onder de rubriek auto occasions. Een auto occasions uit Heerlen levert onder andere :

                                        Over ons May Crutzen is al meer dan 40 jaar een onafhankelijk autobedrijf gevestigd in Ubachsberg dat zich in zijn beginjaren heeft gespecialiseerd op het onderhoud/reparatie en de verkoop van Citroen en Peugeot. De laatste 10 jaar is May Crutzen zich ook gaan richten op andere automerken. Autobedrijf May Crutzen is instaat om een scherpe prijs voor het onderhoud neer te zetten. Hierdoor hebben zij een streepje voor op de merkendealers. Autobedrijf May Crutzen is dus geen dealer maar specialist. Heeft u eventuele vragen en/of opmerkingen neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Service en kwaliteit is zeer belangrijk voor ons. Uw auto wordt zorgvuldig ingepland zodat de onderdelen die wij nodig hebben voor uw auto op de geplande dag aanwezig zijn! Wij werken veelal met originele onderdelen! Wij stellen indien u dit wenst gratis leenautos ter beschikking! exclusief de brandstof. Wat doen wij? * Onderhoud en Reparatiewerkzaamheden * Storingsdiagnose Citroen en peugeot * Verkoop occassions Citroen en Peugeot * Apk keuring  * Schadeherstel * Aircoservice * Onderdelenverkoop nieuw en gebruikt * Winter/Zomer Banden lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

nanninga zaterdag 4 oktober 2014

0,5 sterren

“Vorig jaar een peugeot 206 hdi gekocht. Achteras zou niet denderen zijn maar kwam ermee nog wel door de apk. Remmen (schijven en blokken) zouden recent vervangen zijn (205000 km). Na een maand bleek de achteras o slecht te zijn dat die daarmee nooit door de apk had mogen komen en deze vervangen. Recent de remblokken vervangen, en apk laten doen. Garagist vertelde dat de schijven net konden maar dat deze ook eigenlijk vervangen hadden moeten worden. Gezien de huidige kilometerstand waren deze dus nier bij 205000 vervangen door Crutzen. En nou maar afwachten of het klopt van de distributieriem, aangezien de rest ook niet is gebeurd zoals werd gezegd. Al met al, het klinkt mooi, maar daar nooit meer een auto vandaan. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 1.