Mirellas Levensvitamientjes in Heerlen

Mirella's Levensvitamientjes | Met simpele aanpassingen gezond, lekker en energiek afvallen.

Over Mirellas Levensvitamientjes

Mirellas Levensvitamientjes valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Heerlen.

Ben jij klaar met diëten en jojoën? Ben jij laar met die hormonen die je hele inboedel overnemen en stiekem ook nog extra gewicht op je weegschaal durven te leggen? Wil jij weer graag echt helemaal mentaal happy en fysiek stralend en energiek voelen? Dan heb jij "Mirella's Levensvitamientjes" nu gevonden en zij jou! Met simpele aanpassingen gezond, lekker en energiek afvallen.

Mirella's Smikkelmagie is het hipste, doeltreffendste en simpelste levensstijlprogramma. En onder begeleiding van de leukste en beste coach. Mirella is uniek, vurig enthousiast en authentiek. Mirella verwacht volledige medewerking aan het traject zonder uitzonderingen. Zij geeft jou wat zij zichzelf ook geeft, haar hele ik, passionele toewijding en haar diepste geloof in jouw eigen kunnen. Zij is en blijft bij jou, de hele gezonde reis. Een reis die onvergetelijk zal zijn met schitterende vergezichten onderweg.

Haar visie op een gezonde levensstijl is dat je alles kunt eten zolang het in evenwicht is. Juist dat evenwicht is vaak zoek. Ons lichaam heeft alle voedingsstoffen nodig om goed zijn werk te kunnen doen. Zij gelooft in een gezonde leefstijl die samen met het juiste eetpatroon zorgt voor een gezond gewicht.

Wat je bij "Mirella's Levensvitamientjes" mag verwachten is, in 4 maanden gaan jullie middels begeleiding en coaching en een uitgebalanceerde voedingsschema samen aan de slag. Mirella leert jou normaal en gezond te eten waarbij alle voedingsstoffen hun belangrijke hoofdrol mogen innemen. Gericht op de veranderde behoefte van je lichaam in de overgang.

Daarnaast leer je in de coachsessies onder andere:

- Hanteren van emotie-eten

- Tools om jouw eetgedrag duurzaam te veranderen

- Opbouwen van energie

- Opbouwen van kracht door personal training

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mirellas Levensvitamientjes uit de rubriek gezondheidscentrum uit Heerlen is gevestigd aan de Benzenraderweg 8 in heerlen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39421980.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Mirellas Levensvitamientjes zijn o.a. :