Petersen Finance & Control in Heerlen

Petersen Finance & Control

Over Petersen Finance & Control

Petersen Finance & Control valt onder de rubriek adviesbureau uit Heerlen.

Mijn naam is Edwin Petersen, als financieel adviseur ben ik Expert op het gebied van Finance & Control. Ik kan u helpen om uw bedrijf en administratie weer op orde te krijgen. Door mijn allround achtergrond, ben ik op praktisch alle gebieden van de financiƫle disciplines inzetbaar. In mijn ogen dient Finance het geweten van de organisatie, dit maakt een Business Controller zeer waardevol voor elke onderneming.

Als afgestudeerd Bedrijfseconoom aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik een gedegen opleiding. Bovendien heb ik ook de HEAO Bedrijfseconomische richting in Utrecht afgerond. Beide opleiding geven mij een ideale combinatie van een meer theoretische en praktische opleiding. In mijn loopbaan heb ik vele projecten succesvol afgerond. Deze projecten heb ik uitgevoerd in een combinatie van een sturende en uitvoerende rol. Deze rol kan ik dus goed vervullen bij uw bedrijf of onderneming.

Wilt u graag meer weten? Neem dan nu een kijkje op mijn eigen website of neem contact op, ik sta u graag ter woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Petersen Finance & Control uit de rubriek adviesbureau uit Heerlen is gevestigd aan de Sint Pietershof 62 in Heerlen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40827699.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Petersen Finance & Control zijn o.a. :