Praktijk de Ontmoeting in Maastricht

Transpersoonlijk | Beeldend | Gestalt

Over Praktijk de Ontmoeting

Praktijk de Ontmoeting valt onder de rubriek coaching in Heerlen.

Welkom bij Praktijk de Ontmoeting.

Zit je niet lekker in je vel? Voel je je belemmerd of onzeker? Haal je geen vreugde meer uit je relatie? Stagneert jouw ontwikkeling op het werk? Zijn er conflicten of trauma's? Voel je geen verbinding meer met jezelf of anderen? Val je steeds terug in oude patronen? Pas je jezelf voortdurend aan omdat anderen dat van jou verwachten?

Wat je reden ook is, het kan zeer verrijkend en zinvol zijn om er samen naar te kijken en er een ander licht op te laten schijnen zodat je met nieuwe 'ervaren en gevoelde' inzichten verder kunt.

Vanuit een holistische visie, waarin alles met elkaar samenhangt, onderzoeken we samen in een intake, welke vragen er op de voorgrond liggen, welke levensgebieden aandacht verdienen en welke werkwijze het meest passend is. Middels ervarings- en lichaamsgerichte werkvormen in combinatie met gesprek begeleid ik je in jouw proces.

Een andere passie van mij is stembevrijding. Kijk hiervoor op de website van Soulsoundings. https://edithdings.nl/soulsoundings

De praktijkafspraken vinden doorgaans plaats op woensdag, donderdag en vrijdag.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk de Ontmoeting uit de rubriek coaching uit Heerlen is gevestigd aan de Linnaeusdomein 20 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54695704.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk de Ontmoeting zijn o.a. :