Prevos Verhuizingen in Hoensbroek

Prevos Verhuizingen gevestigd in Hoensbroek. bieden hun diensten aan voor u komplete verhuizing en opruimingen. Met meer dan 13 jaar ervaring en zelf altijd werkzaam te zijn geweest bij de erkende verhuizer. Hebben wij er voor gekozen om doel bewust te concurreren tegen de hoge verhuisprijzen. Wij maken u oude woning ook verhuur klaar. Bel voor een vrijblijvende offerte 0458889528 bij geen gehoor 0625494033

Over Prevos Verhuizingen

Prevos Verhuizingen valt onder de rubriek verhuizen uit Heerlen.

Prevos Verhuizingen gevestigd in Hoensbroek.

Prevos verhuizingen bieden hun diensten aan voor u komplete verhuizing en opruimingen. Met meer dan 13 jaar ervaring en zelf altijd werkzaam te zijn geweest bij de erkende verhuizer hebben wij er voor gekozen om doel bewust te concurreren tegen de hoge verhuisprijzen Wij maken u oude woning ook verhuur klaar.

Bel voor een vrijblijvende offerte 0682511948

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Roger donderdag 6 december 2018

5 sterren

“Geweldig team zeer goed verhuisbedrijf echt een aanrader en prima prijs. In een woord geweldig!! Bedankt.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Tanja woensdag 30 mei 2018

5 sterren

“Een heel goede ervaring met dit bedrijf. Alles netjes geregeld en stipt op tijd, en voor een redelijke prijs. Ze weten van aanpakken, en zijn zeer behulpzaam. Het was zwaar werk, maar door de inzet van die jongens staat nu alles op zijn plaats. Ze waren goed gemotiveerd en hadden plezier in hun werk. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Peter en Lillian Duijkers zaterdag 26 augustus 2017

5 sterren

“Super tevreden!!!! De verhuizing is zeer accuraat en snel uitgevoerd, kasten uit- en in elkaar gezet, alles op de plaats gezet, zonder ook maar een krasje. Maakten nergens een probleem van, niks was hen te veel. Alle medewerkers waren zeer vriendelijk en hadden duidelijk plezier in hun werk. Top dus!!! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Prevos Verhuizingen uit de rubriek verhuizen uit Heerlen is gevestigd aan de Weustenraedtstraat 52 in Hoensbroek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0682511948.

Diensten en producten voor verhuizen

Trefwoorden die horen bij Prevos Verhuizingen zijn o.a. :