Purple Flow Cure & Balance in Landgraaf

Ook jij mag en kan je weer gelukkig voelen!

Over Purple Flow Cure & Balance

Purple Flow Cure & Balance valt onder de rubriek geneeskunde in Heerlen.

Mevrouw Iris van Nesselrooij is de drijvende kracht achter Purple Flow Cure & Balance.

Ben je op zoek naar hulp omdat je je weer gelukkig wil voelen, aan jezelf wil werken, uit je comfortzone wil stappen of omdat je niet meer wil pleasen en beter jouw grenzen wil aangeven? Je wilt je gelukkig en vrij voelen, in verbinding staan met je hart, je ziel, je onderbewustzijn.

Zoek dan niet verder je bent bij Purple Flow Cure & Balance aan het juiste adres.

Door mijn online workshop Loslaten van Emoties leer ik je hoe je uit je negatieve gedachten, gevoelens en angsten kan komen.

Iris heeft de bekwaamheid om bij al haar diensten jou inzichten te geven hoe je verder te ontwikkelen in jouw proces. De inzichten kunnen oude patronen, oude overtuigingen zijn die je maar niet uit je systeem kan ontdoen of zelfs niet eens weet dat je ze hebt!

Het aanbod bij Purple Flow Cure & Balance :

- Online workshop, leer negatieve emoties en oude overtuigingen los te laten zonder dat je naar het verleden moet.

- Healing, wordt, via Iris die Reiki master van origine is, doorgegeven aan degene die wordt behandeld door middel van handoplegging. Het is energie vanuit de Bron. Iris is als het ware een ‘doorgeefluik’ van universele energie, het is dus niet de energie van de healer zelf die je ontvangt.

- Terugkomsessie, is bedoeld om dat, waar je nu in je persoonlijke ontwikkeling tegenaan loopt, te behandelen en verlichting te geven. Tijdens deze een op een sessie krijg je geen Healing behandeling.

Naast de inzichten en rust, die het je oplevert, creëer je een bevrijdend en liefdevol gevoel bij jezelf.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website www.purpleflow.nl. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Purple Flow Cure & Balance uit de rubriek geneeskunde uit Heerlen is gevestigd aan de Bonairestraat 16 in Landgraaf. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 045-7857008.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Purple Flow Cure & Balance zijn o.a. :