Relief Massagepraktijk in Heerlen

Relief Massagepraktijk: Therapeutische massages & energetische behandelingen.

Over Relief Massagepraktijk

Relief Massagepraktijk valt onder de rubriek massage in Heerlen.

De drijvende kracht achter Relief Massagepraktijk is Patrice Kockelkorn. Nadat haar partner en kinderen met rugklachten te maken hebben gekregen, is zij zich gaan verdiepen in masseren en de invloed hiervan op het lichaam.

Patrice is toen een opleiding tot practitioner van de ayurvedische massage gaan volgen. Daarna is zij meer cursussen gaan volgen waarna zij afgestudeerd is tot massageoloog.

Relief Massagepraktijk is praktijk voor therapeutische massages en energetische behandelingen. Een overzicht hiervan ziet u hieronder terug:

- Tuina massage.

- Ayurvedische massage.

- Stoelmassage.

- Reflexologie behandeling.

- Ontspanningsmassage.

- Kruidenstempel massage.

- Klassieke massage.

- Hotstone massage.

- Energetische behandeling.

U kunt ook kiezen voor een therapeutische massage in combinatie met een energetische behandeling. De doorstroming van het energiesysteem van uw lichaam kan zo op diverse manieren hersteld worden.

Wenst u meer informatie? U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden. Heeft u een vraag aan Relief Massagepraktijk? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Relief Massagepraktijk uit de rubriek massage uit Heerlen is gevestigd aan de Oude Kerkstraat 98 in Heerlen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44448098.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Relief Massagepraktijk zijn o.a. :