Therapiepraktijk de Ontmoeting | Stembevrijding van Soulsoundings in Maastricht

Stembevrijding | Beeldend | Gestalt

Over Therapiepraktijk de Ontmoeting | Stembevrijding van Soulsoundings

Therapiepraktijk de Ontmoeting | Stembevrijding van Soulsoundings valt onder de rubriek coaching in Heerlen.

Welkom bij Praktijk de Ontmoeting en Stembevrijding van Soulsoundings.

Om met de laatste te beginnen. Stembevrijding & Circlesongs.

Introductieworkshops om te proeven wat het inhoudt op donderdag 4 juli 2024 en op vrijdag 13 september in het klooster 'New Loreto te Simpelveld.

In Oktober start er dan een beginnersgroep van 8 bijeenkomsten op de vrijdagochtend en een verdiepingsgroep op de donderdagavond. In de verdiepingsgroep zijn, na overleg en afstemming, nog enkele instroomplaatsen vrij.

Stembevrijdingscyclus in het kort:

De rode draad wordt geweven door op een speelse manier de bevrijdende mogelijkheden te ervaren van het gebruik van je stem en uiting te geven aan wat in jou beweegt in al zijn verschijningsvormen. Elke bijeenkomst beginnen we met het opwarmen van lichaam en stem. Gevolgd door het stembevrijdende deel waarin jij middels aanwijzingen en oefeningen op ontdekkingsreis gaat met je eigen klank. Wat beweegt (in) jou en wat wil zich laten horen. Vervolgens is er een deel Circlesongs waarin we mbv verschillende werkvormen improviseren en ontdekken met elkaar. We ronden de bijeenkomst af met een vorm van samenklank of samenzang.

Ook zijn er maandelijkse 'Come together klinken en zingen' avonden in praktijk de Ontmoeting te Maastricht. Waar zowel speelse oefeningen om je vrijer te maken als samen zingen van liederen van over heel de wereld begeleid door gitaar deel van uit maken.

Uitgebreide informatie vind je op https://edithdings.nl/soulsoundings/cursus-cyclus

In Therapie Praktijk de Ontmoeting kun je terecht voor gesprekken met ervaringsgerichte werkvormen uit o.a. de beeldende- en de gestalttherapie en een biografisch zingevingstraject ' Je levensverhaal als antwoord'. Een serie van 6 gesprekken waarna je heel concreet weet wat je te doen staat.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor meer informatie en om te ervaren of je bij mij aan het juiste adres bent, neem dan contact met mij op via mail of telefoon.

Onderstaand allemaal redenen om samen naar te kijken;

- Zit je niet lekker in je vel?

- Voel je je belemmert of onzeker?

- Blokkeert angst je in het doen wat je wilt doen?

- Haal je geen vreugde meer uit je relatie?

- Stagneert jouw ontwikkeling op het werk?

- Zijn er conflicten of trauma's?

- Voel je geen verbinding meer met jezelf of anderen?

- Val je steeds terug in oude patronen?

- Pas je jezelf voortdurend aan omdat anderen dat van jou verwachten?

-Wil je eens terugblikken op de verschillende fasen in je leven met als doel er duidelijke handvatten uit te halen over wat je te doen staat?

Wat je reden ook is, het kan zeer verrijkend en zinvol zijn om er samen naar te kijken en er een ander licht op te laten schijnen zodat je met nieuwe 'ervaren en gevoelde' inzichten verder kunt.

Vanuit een holistische visie, waarin alles met elkaar samenhangt, onderzoeken we samen in een intake, welke vragen er op de voorgrond liggen, welke levensgebieden aandacht verdienen en welke werkwijze het meest passend is. Middels ervarings- en lichaamsgerichte werkvormen in combinatie met gesprek begeleid ik je in jouw proces.

Voor meer info zie www.edithdings.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Therapiepraktijk de Ontmoeting | Stembevrijding van Soulsoundings uit de rubriek coaching uit Heerlen is gevestigd aan de Linnaeusdomein 20 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54695704.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Therapiepraktijk de Ontmoeting | Stembevrijding van Soulsoundings zijn o.a. :