Uitvaartcentrum van den Hout in Nuth

Uitvaartcentrum van den Hout: U staat er niet alleen voor.

Over Uitvaartcentrum van den Hout

Uitvaartcentrum van den Hout valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Heerlen.

De gezichten achter Uitvaartcentrum van den Hout zijn Wilfred en Patricia van den Hout. Samen hebben ze het uitvaartcentrum in 2003 opgestart.

Wanneer een dierbare komt te overlijden, moet er helaas altijd veel geregeld worden. Het is dan fijn dat er iemand is die met u meedenkt en de praktische zaken regelt. Uitvaartcentrum van den Hout helpt u graag met het regelen van de uitvaart.

Samen met u zal Uitvaartcentrum van den Hout alle wensen van de familie en de overledene doornemen. Aan de hand van deze wensen kan een persoonlijke uitvaartdienst gerealiseerd worden.

Uitvaartcentrum van den Hout biedt diverse uitvaart diensten aan. Zo kunt u geholpen worden met het uitzoeken van rouwdrukwerk, rouwbloemen en de juiste kist. Daarnaast kunt u hier ook een uitvaartverzekering afsluiten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Uitvaartcentrum van den Hout? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Uitvaartcentrum van den Hout uit de rubriek uitvaartverzorging uit Heerlen is gevestigd aan de Kathagen 10 in Nuth. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 045-5212004.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Uitvaartcentrum van den Hout zijn o.a. :