UniK (U en IK) Training en Coaching in Heerlen

UniK (U en IK) Training en Coaching uit Heerlen heeft geen profiel.

Wat doet UniK (U en IK) Training en Coaching in Heerlen

UniK (U en IK) Training en Coaching is een coaching uit Heerlen. Men is gevestigd aan de Professor van Itersonstraat 75. Het telefoonnummer van UniK (U en IK) Training en Coaching in Heerlen is 06-51815036.

Is UniK (U en IK) Training en Coaching in Heerlen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Heerlenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

UniK (U en IK) Training en Coaching in Heerlen valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Heerlen levert onder andere :

De pubertijd, zowel voor jou als ouder als voor het kind vaak een lastige periode waarbij de hormonen en andere zaken gaan opspelen. Mijn naam is Tilly van Veen-Jägers. Het gezicht achter UniK (U en IK) Training en Coaching en ik help jou graag als ouder bij de opvoeding van je zoon of dochter tijdens de puberteit. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Jeugd- en Gezinscoaching Roger Brakelé

  Jeugd- en Gezinscoaching. SKJ-geregistreerd.. Trefwoorden van Jeugd- en Gezinscoaching Roger Brakelé : oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, coaching op maat, kindercoaching, kindercoaching op maat, jeugdcoaching, gezinstherapie, coaching, individuele coaching .

  tel. 06-51620689, Roebroekweg 12, 6413CN in Heerlen

  Meer over Jeugd- en Gezinscoaching Roger Brakelé contact website

 • Leef je Passie

  Leef je Passie: Coaching, training en workshops.. Trefwoorden van Leef je Passie : personal coaching, personal coach, nes therapeut, bml therapeut, hypnotherapie, hypnotherapeut, workshop succesvol worden, ontwikkeling workshop, ontwikkeling coaching, persoonlijke coaching, .

  tel. 06-23907025, Oliemolenstraat 60, 6416CB in Heerlen

  Meer over Leef je Passie contact website