Veen Interieurs in Maastricht

Veen Interieurs | Maakt meubels en interieurs voor iedereen en overal.

Over Veen Interieurs

Veen Interieurs valt onder de rubriek interieurbouw in Heerlen.

Zoekt u een bijzonder meubel of interieur? Een apart vormgegeven product, kwalitatief hoogwaardig, een product dat vakmanschap uitstraalt en een eyecatcher wordt in uw woning, winkel of bedrijf? Veen Interieurs maakt dit. Dat doen zij door een eigentijdse aanpak te combineren met traditionele ambachtelijkheid en door jarenlange ervaring te koppelen aan de nieuwste technieken. Op die manier maakt Veen Interieurs geheel naar de wens van de klanten in iedere stijl bijzondere meubelstukken op maat zoals:

- Dressoirs

- Tafels

- Een majestueuze boekenkast

- Een niet alledaagse keuken

- Ontvangstbalies

- Winkelinrichting

- Compleet kantoorinterieur

Zo creƫert Veen Interieurs producten met een heel eigen karakter en omgevingen met een prettige ambiance waarbij zij ook rekening houden met functionaliteit en comfort. Bij Veen Interieurs is alles mogelijk, niet is te gek.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of de portfolio bekijken, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contact gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Veen Interieurs uit de rubriek interieurbouw uit Heerlen is gevestigd aan de Ankerkade 139 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51177510.

Diensten en producten voor interieurbouw

Trefwoorden die horen bij Veen Interieurs zijn o.a. :