Veen Interieurs in Maastricht

van Veen Interieurs heeft altijd bijzondere meubels of interieur voor u

Over Veen Interieurs

Veen Interieurs valt onder de rubriek interieurbouw in Heerlen.

van Veen Interieurs heeft altijd bijzondere meubels of interieur voor u! U kunt bij van Veen Interieurs een apart vormgegeven product bestellen die kwalitatief hoogwaardig is en een product dat vakmanschap uitstraalt. Het product zal zonder meer een eye catcher in uw woning, bedrijf of winkel worden!

van Veen Interieurs kan u van dienst zijn wanneer u een idee heeft die werkelijkheid moet worden, u zult uw interieur of meubel naar wens krijgen. van Veen Interieurs heeft een eigentijdse aanpak met traditionele ambachtelijkheid en zeer veel ervaring!

U kunt met elke idee bij van Veen Interieurs terecht en van Veen Interieurs zal naar uw wens het meubelstuk ( de meubelstukken ) op maat maken, zoals: Tafels, dressoirs, boekenkasten, keukens, ontvangsbalie, winkelinrichting of een compleet kantoor interieur. De producten van van Veen Interieurs hebben dan ook een eigen karakter. van Veen Interieurs houdt rekening met comfort en functionaliteit.

Het product wat u bestelt zal zeker aansluiten bij uw wensen, bij van Veen Interieurs krijgt u een meubelstuk of interieur op maat.

De werkwijze van van Veen Interieurs is goed luisteren, aanvoelen en vooral meedenken. Uw idee/wens zal helemaal besproken worden en van Veen Interieurs zal op locatie de sfeer gaan proeven.

Er zal een tekening helemaal uitgewerkt worden en ook zal u kennis maken met de te gebruiken materialen. Uw idee/wens zal helemaal zo worden zoals u dat wenst!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Veen Interieurs uit de rubriek interieurbouw uit Heerlen is gevestigd aan de Ankerkade 139 in Maastricht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51177510.

Diensten en producten voor interieurbouw

Trefwoorden die horen bij Veen Interieurs zijn o.a. :