Van zelfkritiek naar zelfliefde

Retraiteweekend Zelfliefde - Thuis komen in jezelf

Van zelfkritiek naar zelfliefde

Moet jij ook zoveel van jezelf? Sta je de hele dag klaar voor anderen en neem je weinig tijd voor jezelf? Zou je meer rust en ruimte willen, maar weet je niet hoe te veranderen?

Stilstaan en naar binnen keren is nodig om verder te groeien. Zodat jij je kan verbinden met je innerlijk kompas. Om inzichten en antwoorden te ontvangen. En je bewust te worden van je diepere behoeften en verlangens. In je werk en je leven. Dit allemaal vanuit liefde voor jezelf. Om vanuit zelfliefde te veranderen en stappen te zetten.

Van 29 september t/m 1 houd ik een retraiteweekend. In dit weekend nodig ik je uit om te vertragen, te herstellen en te reflecteren Wat kan je verwachten: *Meditatiesessies voor innerlijke rust en bewustwording. *Inspirerende gesprekken, deelcirkels en oefeningen rondom het thema zelfliefde *Tijd voor jezelf om te ontspannen, lezen, schrijven of een herfstwandeling te maken. *Gezamenlijke maaltijden bereid met seizoensgebonden lekkernijen. *Mooie locatie in de Zuid-Limburgse heuvels. *Kleine groep, max. 6 deelnemers. *Euro 390,- Ben jij er bij? Meer info: https://lnkd.in/g5ijSrv

Geplaatst op woensdag 30 augustus 2023.

Over Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie

Dit bericht is geschreven door Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie. Het bedrijf valt onder coaching uit Heerlen. Trefwoorden van Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie uit Maastricht : snel overprikkeld, vastlopen in werk, vastlopen in leven, veel stress, vermoeid, piekeraar, veel piekeren, slecht slapen, onrustig, sensitiviteit, hsp, de beste versie van jezelf, in mijn kracht komen, voldoening in werk, intuïtieve massage, energetische behandeling, HSP Coaching, .

Lees meer over Sylvia Caubergh | Praktijk voor ontspanning, bewustzijn & energie.